文章

英国建筑学论文代写:博物馆建筑

英国建筑学论文代写:博物馆建筑

介绍
1943年,弗兰克·劳埃德·赖特(Frank Lloyd Wright)被任命为设计一座建筑物,以便为博物馆提供一个展示非客观绘画的地方。这个博物馆是由所罗门·R·古根海姆基金会于1993年建立的(Levine,2006)。本文将分析建筑物的图片。分析工作应结合建筑的技术和文化背景进行。
文化语境
所罗门·R·古根海姆博物馆在恢复和扩张之后已经在1992年重新开放,这使得该项目成为该公司最受欢迎,最受欢迎的作品。负责恢复和扩建所罗门·R·古根海姆博物馆大楼的同事被认定为是巧妙的干预。这不仅没有损害Wright(Ballon,2009)所开发的原始设计,而且改善了博物馆的展览能力。塔的格子图案和简单的立面为突出莱特的不同螺旋设计作出了贡献,并一直作为博物馆后面的城市地区景观上升的后盾。最终的项目包括一个4,750平方米的面积已经装修和更新的画廊的空间。除了画廊的面积外,新办公空间还保留了130平方米的面积。

英国建筑学论文代写:博物馆建筑
技术环境
对建筑师恢复状况进行初步评估,并从不同的角度和观点出发,清楚地表明了技术与弗兰克·劳埃德·赖特所着的所罗门·R·古根海姆博物馆之间的联系。在混凝土内发出声波的冲击回声技术,以及重新定位墙壁间隙的措施,设计的博物馆技术背景是显而易见的(Levine,2006)。博物馆得到了周围的自然环境的进一步帮助,因为它们不仅帮助人们分散对博物馆的注意力,还能从外部环境中获得灵感。

英国建筑学论文代写:博物馆建筑

Introduction
In the year 1943, Frank Lloyd Wright had been appointed for designing a building in order to provide a place to the museum that displayed paintings that were non objective. This museum had been established by the Foundation of Solomon R. Guggenheim in the year of 1993(Levine, 2006). This paper will be analysing a picture of the building. The analysis shall be done in consideration with the technological and cultural context of the building.
Cultural Context
The reopening of the museum of Solomon R. Guggenheim for the public after restoring and expanding had been done by the year of 1992. This had resulted in making the project the most celebrated as well as crucially acclaimed works of the firm. The associates responsible for restoring and expanding the building for the museum of Solomon R. Guggenheim were identified as being subtly intervention. This had resulted in improving the capabilities of exhibition with respect to the museum without the detraction of the original design developed by Wright (Ballon, 2009). The grid pattern and simple facade of the tower had contributed in highlighting the different spiral design of Wright and has been serving as a backup towards the rise in the landscape of urban region behind the museum. The final project consisted of an area of 4,750 square meters that had been renovated and renewed with respect to the space of gallery. Apart from the areas of the gallery, 130 square metre of area had been kept for the new space of office.

英国建筑学论文代写:博物馆建筑
Technological Context
The primary assessment of condition while architect restoration constituted of various perspectives and these perspectives clearly stated the connection present between technology and The Solomon R. Guggenheim Museum by Frank Lloyd Wright. The technology of impact echo where waves of sound are sent within concreteness and by rebinding the measure for locating the gap present between the walls, technological context of the museum designed is evident (Levine, 2006). The museum was further helped by the natural surroundings because they not only helped in distracting the crowd towards the museum but also was able to get inspired from the external environment.